Projektinhallinta – Cadence-menetelmä

Hankkeiden Saaminen Päätökseen

Onko sinulla kokemusta projekteista, mutta ne eivät ole olleet niin onnistuneita kuin olisit toivonut?

Ovatko tehtäväsi ja velvollisuutesi epäselviä?

Olet projektinhallinnan aloittelija etkä tiedä, kuinka projekteja suunnitellaan?

Kurssilla keskitytään siihen, mitä tarvitset tänään, jotta voisit aloittaa projektisi heti itsevarmasti ja hallitusti. Opit käytännöllisiä tekniikoita, joiden avulla saat enemmän projekteja valmiiksi aikataulun ja budjetin puitteissa. Ymmärrät, kuinka projektin onnistumisen esteet ylitetään. Opit tehokkaan viestinnän toimenpiteitä ja tekniikoita, joiden avulla tunnistat ongelmat ennakolta, ja toimeenpanemaan projektin muutoksia.

Cadence-lähestymistapa tarkoittaa asioiden pitämistä käytännöllisinä ja yksinkertaisina! Osallistuja ovat aktiivisesti mukana opetuksessa työpajojen, harjoitusten ja ryhmäkeskusteluiden kautta. Sovella työkaluja ja tekniikoita välittömästi työpaikkasi projekteihin ja ongelmiin. Osallistu tiiminrakennustyöpajoihin, joissa käytetään hyviksi havaittuja työkaluja ja tekniikoita, joita voidaan soveltaa mihin tahansa projektiin.

Mikä erottaa Cadencen muista: toimintakeskeinen ja joustava menetelmä, joka on käytännöllinen ja heti valmis käytettäväksi.

Opit tämän koulutuksen aikana…

  • Suunnittelemaan projektisi. Laadi projektisuunnitelma ja toteuta se itsevarmasti ja hallitusti.
  • Keskittymään toimintaan ja tuloksiin. Ei loputtomia toimenpiteitä tai jäykkää sääntelyä: opi keskittymään tärkeimpään – projektin menestykseen!
  • Nopeuttamaan projektejasi. Saa nopeammin tuloksia suunnittelemalla.
  • Maksimoimaan projektin etenemisen. Opi pitämään tilapalavereita jopa alle puolessa tunnissa.
  • Hankkimaan käytännön projektikokemusta. Työskentele omien projektiesi kanssa ja työstä toteutuskelpoinen projektisuunnitelma.
  • Rakentamaan positiivinen projektiympäristö. Vähennä projekteihin turhautumista ja saa aikaan tuloksia tehokkaammin
  • Parantamaan vuorovaikutustaitojasi. Opi vaikuttamaan ihmisiin, jotka eivät ole alaisiasi.
  • Tähtäämään yhtenäisiin projektituloksiin. Ymmärrä budjetissa, aikataulussa ja tasaisessa suorituksessa pysymisen teho.
  • Ottamaan haltuun hyväksi havaitun projektimenetelmän. Kentällä testatut työkalut ja tekniikat, jotka noudattavat projektinhallinnan koulutuksen standardeja.

Cadencen projektinhallintakoulutus noudattaa Project Management Instituten (PMI) maailmanlaajuista PMBoK®-standardia.

Kurssi on osa Cadence Europen tarjoamaa Organisatorisen projektinhallinnan (OPM) koulutusten sarjaa. Cadencen muun tarjonnan tapaan tämä kurssi painottaa käytännöllisiä ja suoraviivaisia tekniikoita, jotka on helppo muistaa ja soveltaa käytännössä välittömästi seminaarin jälkeen.

 

Training information

Yleisö: Projektipäälliköt, Ohjelmajohtajat, Projektitiimin Jäsenet, Tekniset Johtajat, Toiminnalliset johtajat ja muut projekteissa mukana olevat henkilöt.
Kesto: 3 päivää (8.30–17.00)
Muoto: Avoin ilmoittautuminen tiimeille ja yrityksen sisäisille ryhmille.
PMI:n PDU-pisteet: 24
Hinta: Avoin ilmoittautuminen: katso lisätietoja hintasivultamme.
Ilmoittaudu yhdessä projektitiimisi kanssa, niin saat alennuksen.
Tiimi tai yrityksen sisäinen ryhmä: pyydä tarjousta.
Kurssikalenteri: Tarkista seuraavie seminaarien kurssikalenteri

What is your Project Role

Understanding your - specific - role in the planning and execution of projects is critical to your capability to deliver on the strategic goals of...

Read more

What differentiates Cadence?

Competitive differences between Cadence and other providers, a short list: Cadence... easy to learn, predictive-agile-hybrid, adaptive to any project environment, robust, flexible, scalable... focuses on...

Read More

Cadence Approach

Don't you know exactly how to plan a project? Is your project objective well-defined? Are roles and responsibilities unclear? Would you like to learn more...

Read More

Public Seminars

Join our award-winning public Project Management training courses across Europe. Practical, working on real projects - no study cases. Main objective: Getting Projects Done...

Register Now